[visit-developers] tests missing Exit()

Allen Sanderson allen at sci.utah.edu
Mon Feb 15 21:29:46 EST 2016


Okay I am back to trying to figure out this bug. Last fall it worked once I added the -d to the command line.  It does not matter what test I am running it always fails. I probably had something else in the command line but looking through my notes I do not see anything.  And I am not sure of the file being referenced line 51????

What am I missing????

Cheers,

Allen


Allen Sanderson
SCI Institute
University of Utah
www.sci.utah.edu




runtest --lessverbose -d /Projects/VisIt/clean/trunk/build/data -e /Projects/VisIt/clean/trunk/build/bin/visit tests/operators/clip.py 
[[VisIt Test Suite]]
[Checking test data]
[Test data file '/Projects/VisIt/clean/trunk/build/data/silo_hdf5_test_data/globe.silo' exists.]
[Starting test suite run @ 2016:02:15:19:18:02]
[Running 1 test case]
[Using skip list file: '/Projects/VisIt/trunk/test/skip.json']
[Using 1 test process]
[Launching: operators/clip.py]
Running: cli -dv -nowin -exec-timeout 600 -idle-timeout 600 -numrestarts 0 -timing -noconfig -geometry 300x300+32+32 -s /Projects/VisIt/trunk/test/visit_test_main.py --params=/Projects/VisIt/trunk/test/_run/_operators_clip/params.json
Running: viewer -dv -nowin -noint -exec-timeout 600 -idle-timeout 600 -numrestarts 0 -timing -noconfig -geometry 300x300+32+32 --params=/Projects/VisIt/trunk/test/_run/_operators_clip/params.json -host 127.0.0.1 -port 5600
Traceback (most recent call last):
  File "/Projects/VisIt/trunk/test/visit_test_main.py", line 2480, in <module>
    InitTestEnv()
  File "/Projects/VisIt/trunk/test/visit_test_main.py", line 2394, in InitTestEnv
    TestEnv.setup(params_file)
  File "/Projects/VisIt/trunk/test/visit_test_main.py", line 2285, in setup
    cls.skiplist = json_load(cls.params["skip_file"])
  File "/Projects/VisIt/trunk/test/visit_test_common.py", line 111, in json_load
    return json.load(ifile,object_hook=_decode_dict)
  File "/Projects/VisIt/clean/trunk/build/lib/python/lib/python2.7/json/__init__.py", line 291, in load
    **kw)
  File "/Projects/VisIt/clean/trunk/build/lib/python/lib/python2.7/json/__init__.py", line 352, in loads
    return cls(encoding=encoding, **kw).decode(s)
  File "/Projects/VisIt/clean/trunk/build/lib/python/lib/python2.7/json/decoder.py", line 364, in decode
    obj, end = self.raw_decode(s, idx=_w(s, 0).end())
  File "/Projects/VisIt/clean/trunk/build/lib/python/lib/python2.7/json/decoder.py", line 380, in raw_decode
    obj, end = self.scan_once(s, idx)
ValueError: Expecting , delimiter: line 51 column 21 (char 4266)
>>> 
! ERROR: Missing Exit() when running test file: operators/clip.py
[Test suite run complete @ 2016:02:15:19:18:04 (wall time = 3.0)]
!! Test suite run finished with 1 error.
[Cleanup: Waiting for delayed writes]
[Cleanup: Removing _run directory]




> On Mar 30, 2015, at 9:38 AM, Harrison, Cyrus D. <harrison37 at llnl.gov> wrote:
> 
> Hi Allen,
> 
> 
> This indicates some sort of crash is happening preventing the script from reaching the final Exit() call.
> 
> (This is why there is an error about "Missing Exit()” to make sure the script executes the entire set of tests)
> 
> If you run with “-v” you should see more info, and likely  a python stack trace.
> 
> -Cyrus
> 
> On Mar 29, 2015, at 6:21 AM, Allen Sanderson <allen at sci.utah.edu> wrote:
> 
>> I am trying to run the test suite using the svn repro test but get a missing Exit:
>> 
>> % runtest -d /Projects/VisIt/clean/trunk/data/ -e /Projects/VisIt/clean/trunk tests/plots/sl_integration.py
>> [[VisIt Test Suite]]
>> [Checking test data]
>> [Test data file '/Projects/VisIt/clean/trunk/data/silo_hdf5_test_data/globe.silo' exists.]
>> [Starting test suite run @ 2015:03:29:15:14:04]
>> [Running 1 test case]
>> [Using skip list file: '/Projects/VisIt/clean/trunk/test/skip.json']
>> [Using 1 test process]
>> [Launching: plots/sl_integration.py]
>> ! ERROR: Missing Exit() when running test file: plots/sl_integration.py
>> [Test suite run complete @ 2015:03:29:15:14:05 (wall time = 2.0)]
>> !! Test suite run finished with 1 error.
>> [Cleanup: Waiting for delayed writes]
>> [Cleanup: Removing _run directory]
>> 
>> However, the test is unmolested from what is in the repository???? So I am not sure why Exit does not get defined??????
>> 
>> Cheers,
>> 
>> Allen 
>> 
>> 
>> 
>> 
> 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://elist.ornl.gov/pipermail/visit-developers/attachments/20160215/a9ddb40e/attachment.html>


More information about the visit-developers mailing list