[visit-developers] The test suite run on surface failed

Miller, Mark C. miller86 at llnl.gov
Wed Feb 3 15:16:59 EST 2016


Hi All,

So, unfort. this is due to a bug in the Silo library for the HDF5 driver. There is an off-by-one error there. But, not in the PDB driver.

Am puzzling how to fix for VisIt testing. May add these two cases to skip list for time being.

Mark


From: "Miller, Mark C." <miller86 at llnl.gov<mailto:miller86 at llnl.gov>>
Date: Wednesday, February 3, 2016 8:28 AM
To: "visit-developers at ornl.gov<mailto:visit-developers at ornl.gov>" <visit-developers at ornl.gov<mailto:visit-developers at ornl.gov>>
Subject: Re: The test suite run on surface failed

Almost certainly the emptydomains test failure is mine. Wasn't even aware of that test or I would have tested it before my commit yesterday ;)

I will look at movie test too but am more suspect of that being mine.

Mark


From: "visit-developers at ornl.gov<mailto:visit-developers at ornl.gov>" <visit-developers at ornl.gov<mailto:visit-developers at ornl.gov>>
Date: Wednesday, February 3, 2016 7:34 AM
Subject: The test suite run on surface failed

The test suite run on surface failed.

The list of users who have modified VisIt since the
test suite last succesfully PASSED or PASSED w/SKIPS
is...

allen at sci.utah.edu<mailto:allen at sci.utah.edu>
miller86 at llnl.gov<mailto:miller86 at llnl.gov>

The test suite results are at http://portal.nersc.gov/project/visit/


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://elist.ornl.gov/pipermail/visit-developers/attachments/20160203/a5a04a6d/attachment.html>


More information about the visit-developers mailing list